PERSMAP

Persinformatie via Peter Linders 06-53406221 | peter@0486tv.nl

Materiaal hieronder is vrij te gebruiken  
Op 20 september vind er op de Markt in Grave een real live voorstelling plaats, waarbij de bezetting en bevrijding van Grave nagespeeld gaat worden. Deze is  spectaculaire en indringend. Vol symboliek, actie, licht en muziek
Vrijdagavond 20 september in het Graafse centrum met meer dan 120 figuranten, muzikanten en re-enactors. Ga met ons mee 75 jaar terug in de tijd, terug naar Grave ten tijde van de 2e wereldoorlog. Kom naar Cider White CP op de Markt in Grave. Het voorprogramma begint om 19:00 uur.


Daar zijn ze! Bewoners van de Rogstraat zien vanachter hun raam of deuropening de eerste Amerikaanse soldaten voorzichtig speurend door de straat lopen. Het is zondag 17 september 1944: Grave is bevrijd. Nu, 75 jaar later, beleeft het historische stadje aan de Maas zijn bevrijding opnieuw. Op 20 september wordt ‘Cider White CP’ uitgevoerd, een spectaculaire en indringende manifestatie vol symboliek, actie, muziek en licht in het Graafse centrum die wordt georganiseerd door betrokken Gravenaren.
Vrijdagavond 20 september in het Graafse centrum met meer dan 120 figuranten, muzikanten en re-enactors. Ga met ons mee 75 jaar terug in de tijd, terug naar Grave ten tijde van de 2e wereldoorlog. Kom naar Cider White CP om 19:00 uur op de Markt in Grave.